Per facilitar les activitats de prevenció i control del tabaquisme, us plantegem unes quantes idees, pensades sobretot perquè les posem en marxa del 25 al 31 de maig: PROPOSTA D’ACTIVITATS

PREMI A TRES FOTOGRAFIES: Comparteix fotos de la campanya a Facebook, Twitter o Instagram afegint el hashtag #ssfcat17 per optar al sorteig de 3 targetes de 50 euros* per a materials esportius!!!!
*Premi patrocinat per Salut i Empresa PJ, SL (Assessorament de salut i benestar de les persones a les empreses).

Una vegada finalitzada la Setmana Sense Fum i fins al 30 de juny, us agrairíem que complementeu aquest qüestionari per registrar les activitats que heu portat a terme: FORMULARI DE REGISTRE D’ACTIVITATS DE LA SETMANA SENSE FUM

Guanyadors

Primer premi

     


Gisela Pairet, referent de tabaquisme del CAP ABS Torroella de Montgrí entrega el premi a Albert Carol (albertcpla) “Dibuixos de l’Escola Portixol”


Segon premi

     


Guadalupe Ortega, coordinadora del Programa Atenció Primària Sense Fum (esquerra) i Helena Basart de Salut i Empresa PJ, S.L., entitat que ha finançat el premi (dreta) entreguen el premi a Esther Concha (@esconleo) del Hospital Universitari General de Catalunya.


Tercer premi

     


Tercer premi a Rosa Maria Torres, metgessa de l'ABS Monrserrat. Entregat per alcaldessa de Castellbell i el Vilar Montserrat Badia Moreno. Acompanyades per infermera de Castellbell Josefina Serra Prat.